21 rujna, 2022

Da li je poppers legalan?

Koliko ste samo puta guglali je li poppers legalan, je li poppers droga, izaziva li ovisnost i ostale slične upite vezano uz ovaj pojačivač osjetila?! Prije nego krenemo s detaljima, odmah da vam bude jasnije I lakše- DA, poppers je LEGALAN!

Od čega se sastoje poppersi?

Glavni sastojci su nitriti (izopropil nitrit) koji ne podliježu Zakonu o liječenju tako da nisu ni lijekovi, a nemaju potencijala ni za zlouporabu ili ovisnost. S obzirom na to  da se sastoji i od mirisa i aroma, poppersi se mogu prodavati i kao mirisi za sobu.

Važno je naglasiti da ne izazivaju ovisnost ni halucinogene efekte, te ne postoji opasnost od ovisnosti!

Konzumacija poppersa je legalna u cijeloj EU

Poppersi su legalni, što je potvrdila i vlada Ujedinjenog Kraljevstva. Odlučili su 2016. godine da poppersi nisu obuhvaćeni Zakonom o psihoaktivnim tvarima i da se stoga mogu nastaviti legalno prodavati. Stoga, možete ih slobodno kupovati, skladištiti i koristiti za uživanje, s naglaskom da obratite pozornost na podatke s pakiranjima i s čime ih nikako ne smijete miješati, primjerice, s Viagrom, drogama i slično. Kao što smo u prethodnom blogu pisali, bitno je da sadržaj iz bočice ne pijete nikada! Ako se to dogodi, popijte veliku količinu vode, ali ni slučajno nemojte povraćati jer bi to moglo oštetiti jednjak i grlo.

U Online Poppers Shopu Romp-Pomp, poppers prodajemo samo odraslim i punoljetnim osobama.

Najčešća pitanja

Je li Poppers droga?

Ne, poppers nije droga i ne potpada pod Zakon o drogama! Posjedovanje i korištenje legalni su u svim zemljama EU.

 Jesu li poppersi legalni?

Da, poppers je legalan u cijeloj EU jer nema opasnosti od ovisnosti. Ne izaziva halucinogene efekte, a efekt bljeska traje samo nekoliko sekundi. Dakle, poppersi ne spadaju pod Zakon o opojnim drogama, mogu se slobodno prodavati i nema količinskih ograničenja.

Gdje se legalno mogu kupiti poppersi?

U većini slučajeva popperse možete naručiti u specijaliziranim poppers shopovima, sex shopovima, CBD shopovima ili “smart shopovima”

Tags:
Tags:
Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.