DISKRETNA DOSTAVA

Diskretna Dostava

S obzirom da nam je Vaša privatnost od ključne važnosti Poppers Shop Rump-Pump je unutar svojih 6 godina poslovanja (2016-2022) uspješno razvio najdiskretniju i najsigurniju metodu dostave paketa u Hrvatskoj!

Kako smo kroz 4 jednostavna koraka osigurali najdiskretniju dostavu u Hrvatskoj?

  1. Dvostruko pakiranje
  2. Safety-Lock sistem zatvaranja paketa
  3. Stvarni pošiljatelj nije naveden
  4. Diskretno plaćanje
  • Što je dvostruko pakiranje?

Naše posebne Safety-Lock E-Commerce kutije pakiramo unutar čvrstih 65 mikronskih PELD vrećica koje su neprozirne te otporne na izuzetno velika mehanička oštećenja. Ova vrsta vrećica se također koristi u financijskoj industriji za transport novca. Na taj način smo osigurali da vaša diskrecija i proizvodi ostanu sigurno zaštićeni prilikom najgorih scenarija u transportu.

  • Što je Safety-Lock sistem zatvaranja paketa?

Safety-Lock je jedinstveni sigurnosni sistem zatvaranja paketa koji onemogućuje da bilo čije znatiželjne oči saznaju vaš sadržaj paketa bez da ga prethodno ne oštete. Na taj način vam jamčimo apsolutnu diskreciju i sigurno smo da ste vi prva i jedina osoba koja će otvoriti paket nakon što napusti naše skladište.

  • Stvarni pošiljatelj nije naveden!

Otišli smo korak dalje! Poppers Shop rump-pump.com u suradnji sa InterEx Delivery Logistics d.o.o. logističarskom tvrtkom omogućio je da na dostavnim naljepnicama nigdje nije naznačen “rump-pump.com” ili “Poppers”. Što vam garantira da ukoliko netko pokuša provjeriti vašeg „Pošiljatelja“ neće nikada saznati da se radi o Poppers Shopu već će dobiti informacije o InterEx Delivery Logistics d.o.o. logističarskoj tvrtci koja vršti dostavu za više od 100 Internet trgovina na području Hrvatske i Europe.

Diskretno plaćanje

  • Plaćanje putem pouzeća – ukoliko se odlučite na ovu vrstu plaćanja vaša diskrecija je apsolutno zajamčena. Plaćanje vršite onoga trenutka kada vam je paket uručen te plaćanje vršite prema tvrtki InterEx Delivery Logistics d.o.o.
  • Plaćanje putem kreditne kartice ili virmana – na ispisu prometa kreditnih kartica kao mjesto naplate stoji naziv tvrtke: Sandbox d.o.o., Baburičina 23, 10000 Zagreb te nigdje nisu navedeni proizvodi ili bilo što slično što bi moglo sugerirati kupnju erotskog sadržaja.

Vaša intima i privatnost su nam na prvom mjestu te o tome vodimo posebnu brigu.

Stoga, potpuno bezbrižno, u maksimalnoj privatnosti možete krenuti u istraživanje proizvoda iz naše ponude.

 

Vaša Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici.